tlf-ikon  56 65 10 08​    mail-ikon  ​knf@mail.dk​​

Kundeudtalelser: Babytummel

1. )

”Min datter og jeg går til babytummel hos Mathilde, som vi begge er virkelig glade for. Mathilde er en fantastisk dygtig instruktør, som gør utroligt meget ud af undervisningen samt at forklare teorien bag meget udførligt, så man hver gang fylder rygsækken med en masse brugbar viden til selv at tumle videre med derhjemme. Vi glæder os til hver eneste fredag med de andre mødre, babyer og Mathilde i jeres gode og venlige omgivelser."

2. )

”Går til babytummel hos Mathilde, som er en dygtig, empatisk og inspirerende underviser. Jeg får masser af god inspiration til sjov, motorisk leg med min datter på 5 mdr, og Mathilde lytter til og kommer også med gode råd til det enkelte barns konkrete udviklingstrin.

Hver babytummel session følges op med et udførligt skriv på mail fra Mathilde, hvor hun giver et resume fra undervisningen og uddyber teorien bag. Det gør, at man bedre husker og motiveres til at fortsætte leg og øvelser derhjemme.

De bedste anbefalinger herfra.”

3. )

”Kun de varmeste anbefalinger herfra – sød og dygtig instruktør og dejligt samvær med andre mødre og børn.”

4. )

”Både lærerigt og hyggeligt. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.”

5. )

”Det er klart et skønt forløb med masser af hyggelige og gode øvelser med baby! Min guldklump nyder det stort set hver gang. De varmeste anbefalinger herfra.”

6. )

”Min datter og jeg har gået til Babytummel hos fysioterapeut/instruktør Mathilde Ellebæk siden februar 2019 og det er vi rigtig glade for. Mathilde er en dygtig instruktør som også varetager den enkelte babys motoriske udvikling selvom man er flere på holdet, og det kan jeg rigtig godt lide. Vi laver en masse sjove øvelser og lege som stimulerer sanserne og udvikler børnene motorisk og Mathilde sørger efterfølgende for, at vi får et skriv omkring dagens træning på mail sådan at vi kan fortsætte med at lege derhjemme.


Derudover er det super hyggeligt at møde andre mødre og babyer på holdet, så vi glæder os hver fredag til at komme til Babytummel!
Vi giver de bedste anbefalinger til Babytummel og Mathilde herfra.”

7.)

​Min datter og jeg har simpelthen været så glade for at gå til babytumling hos Køge Nord Fysioterapi.Vi startede på 3-5 mdr. hold og der fik vi demonstreret hvordan man kan tumle med sin baby, som man ikke selv havde tænkt på at, tumle.Vi som mødre blev udfordret men på den gode måde og følte mig altid tryg. Min datter har altid elsket at lege og tumle og dét at vi har lært at slå en kolbøtte stående er en af hendes favoritter. Vi var så glade for 3-5mdr. at vi tog et holdstart mere og det er vi kun glade for.

I dag tumler vi forsat videre og til jul har min datter sat på sin ønskeseddel at, hun ønsker sig et tumle hjørne med madrasser og puder så hun rigtig kan boltre sig.

8.)​

​Vi kan varmt anbefale Babytumle hos Mathilde! Hun var fantastisk til at tage hensyn til børnenes alder og motoriske udvikling.

Kundeudtaleseler: ​Gravidhold

”Har gået til fysioterapi hos Mathilde under det meste af min graviditet med smerter i lænden og begyndende bækkenløsning. Hun er specialiseret i graviditetsproblemer og jeg kan varmt anbefale hendes behandlinger og hendes hold med graviditets træning. Den ugentlige træning på hendes hold gjorde at jeg kunne klare smerterne i hverdagen og det var samtidig dejligt at møde andre gravide som var i samme situation som en selv.”

2. )

”Super god behandling man får, og rigtig godt personale.”

3. )

”Jeg har gået på Mathildes graviditetshold i næsten 3mdr op til fødsels. Det er en super god træning, hvor der bliver taget hensyn og samtidig får man taget fat, der hvor man har brug for det. Mathilde er utrolig faglig dygtig, med en stor viden, som man ikke kan undgå at suge til sig. Hun er sød, empatisk og er utrolig opmærksom på de enkelte. En stor anbefaling herfra.”

4. )

”På gravidholdet fik jeg først og fremmest bevæget kroppen igennem på en hensigtsmæssig måde, under hensyntagen til de udfordringer, man nu kan have som gravid (i mit tilfælde var det en udfordring at gå, da mine led gjorde ondt og holde på vandet når jeg skulle løfte noget eller blot skulle nyse/hoste).

Det at gå på et gravidhold, gav mig motivationen til at møde op og bevæge mig, det var en hyggelig måde at træne på og møde andre gravide undervejs.

En gang om uge var der træning, hvor nye værktøjer blev præsenteret, som jeg kunne arbejde med hjemme, indtil næste gravidtræning.

At have trænet på gravidholdet, har helt klart været medårsag til, at jeg ikke havde ondt når jeg skulle gå, jeg ikke fik så voldsomt hævede fødder, ikke tissede i bukserne under graviditeten og at jeg ca. 14 dage efter min fødsel, kan passe mit almindelige tøj.

Det kan helt klart anbefales til alle gravide.
Jeg har født, men jeg glæder mig allerede til min søn er gammel nok til vi kan gå til babytumle, indtil da fortsætter jeg med øvelserne hjemme og vedligeholder formen.”

Følg os på Facebook​!

​Køge Nord Fysioterapi

Har du brug for at kontakte os med henblik på en behandling, holdtræning eller noget helt andet? Så kan du skrive til os ved at benytte nedenstående kontaktformular.

​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinfo

Køge Nord Fysioterapi

CVR-nr: 25304594​

Ølsemaglevej 24

4600 Køge​

Tlf.: 56 65 10 08

E-mail: ​knf@mail.dk

Åbningstider

  • Mandag: kl. 8.00-17.30
  • Tirsdag: kl. 8.00-17.30
  • Onsdag: kl. 8.00-17.30
  • Torsdag: kl. 8.00-17.30
  • Fredag: kl. 8.00-14.00

Vi er medlem af: