tlf-ikon  56 65 10 08​    mail-ikon  ​knf@mail.dk​​

Kundeudtalesler: GLA:D® knæ og hofte

1. )

"En super klinik med kun gode behandlere. Har haft flere forskellige "skader" og altid er der bedring efter endt behandling"

- Vibeke Nielsen

2. )

"Afsindig dygtig og meget kompetent. Mine varmeste anbefalinger"

- Charlotte Jørgensen

3. )

"Anne-marie på 74 fortæller om sit glaid forløb. Efter at have deltaget 8 uger i GLAiD og 8 uger i selvtræning kan jeg konstatere ,at min hverdag med en slidt hofte er betydeligt forbedret.

Jeg kan igen gå mine dejlige skovture mine smerter er tålelige. Jeg kan på det varmeste anbefale et træningsforløb i Køge Nord Fysioterapi, superdygtige træningsinstruktører møde med andre mennesker i samme situation, som f.eks . nedslidt knæ eller hofte." 

- Anne-marie

4. )

"Jeg har været igennem et GLAD forløb, jeg synes det var godt og bruger det også herhjemme, jeg er nok en af dem der ikke er så hårdt ramt, har lidt slidgigt i venstre hofte.

Så det er til at holde ud, når man får styrket musklerne.

Min mand fik pludselig lidt problemer med venstre knæ, så jeg har sat ham på øvelserne, da de jo henvender sig til knæ og hofter.

Forløbet kan godt anbefales."

- Merete 70 år

5. )

"Har været med på et GLAiD hold, hvor jeg havde stor glæde af god træning og hjælp. Jeg anbefaler det til andre.

Jeg har næsten ingen smerter mere . Jeg havde mange smerter da jeg startede.

Vi havde et godt hold der støttede hinanden meget."

- Inger 77 år

6. )

"At få et redskab til at holde smerterne fra døren er guld værd. Bare jeg får lavet de øvelser jeg lærte i GLAiD programmet bliver mine led smurt af den ledvæske der kommer når der trænes, og jeg er smertefri.

Og jeg bliver også gladere. Dejlig bivirkning. En win win situation."

- Anne 61 år

7. )

"Mit GLAiD forløb hos Køge Nord Fysioterapi har været meget oplysende, bedre helbred og forståelse for slidgigt.

Jeg kom med et dårligt knæ og fik tilbudt patientuddannelsen med både teori og praktiske øvelser (træning 2 gange pr. uge). Afsluttende med en test.

Tilmed tabte jeg en del kilo, så jeg forsøger nu at holde vægten med selvtræning i klinikken en gang om ugen samt anden motion.

Jeg har mødt mange hyggelige mennesker og snakket løst og fast om slidgigt og andet og kan anbefale meget at deltage i et sådant uddannelsesforløb. Det er aldrig for sent at lære.

Mit GLAiD forløb hos Køge Nord Fysioterapi har været meget oplysende, bedre helbred og forståelse for slidgigt. Jeg kom med et dårligt knæ og fik tilbudt patientuddannelsen med både teori og praktiske øvelser (træning 2 gange pr. uge).

Afsluttende med en test. Tilmed tabte jeg en del kilo, så jeg forsøger nu at holde vægten med selvtræning i klinikken en gang om ugen samt anden motion. Jeg har mødt mange hyggelige mennesker og snakket løst og fast om slidgigt og andet og kan anbefale meget at deltage i et sådant uddannelsesforløb. Det er aldrig for sent at lære."

- Rita 76 år

8. )

Mit forløb har først og fremmest været en øjenåbner, idét jeg gennem lang tid netop har undgået den slags øvelser der fik fat i hofte området, ikke for at skåne hoften men snarere en uvidenhed om hvilke øvelser der er gavnlige når man er artrose ramt.

Træningen har givet mig smertemæssigt en større platform til at lave andre ting de regelmæssige øvelser gør at jeg nu har dét mere overskud i hverdagen uden at skulle tænke på smerterne 24/7.

For mit vedkommende er øvelserne for resten af livet da jeg allerede nu mærker konsekvensen ved at springe dem over, men hvad, er det ikke billigt sluppet kontra en risici fyldt hofteoperation som 38 årig?

Øvelserne er nemme at gå til, også derhjemme, men lad dig ikke narre af det simple: Det er relativ hård træning, men med bedste vejledning undervejs i forløbet med plads til individuelle justeringer.

GLAiD er en investering i fremtiden, så jeg kan kun anbefale dig at komme ud af starthullerne og afsted.

PS Det er faktisk også hyggeligt og ikke mindst lærerigt at være i samme båd med andre artrose ramte stakler et par timer om ugen :)

- Heidi

9. )

"Jeg blev henvist af min læge til et GLAiD forløb, den første umiddelbare tanke var, det tror jeg ikke hjælper mig, men jeg tog imod tilbuddet, og det har jeg i allerhøjeste grad ikke fortrudt.

Da jeg kom første gang var jeg meget plaget af smerter i min hofte, jeg spiste temmelig meget smertestillende medicin for at kunne passe mit arbejde, og bevarer min mobilitet.

I dag efter 8 uger med holdtræning 2 gange om ugen, og selvtræning 2 gange om ugen, har jeg fået et helt andet liv, jeg spiser ikke længere smertestillende medicin og har fået et meget bedre humør, med masser af overskud til familien,

Løbeturer m.m.

Tak til Fysserne Køge Nord"

- Jane

10. )

"Jeg har været utrolig glad for mit forløb. Hårdt, men fantastisk når man når målet.

- God sommer fra Lotte 

Følg os på Facebook​!

​Køge Nord Fysioterapi

Har du brug for at kontakte os med henblik på en behandling, holdtræning eller noget helt andet? Så kan du skrive til os ved at benytte nedenstående kontaktformular.

​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinfo

Køge Nord Fysioterapi

CVR-nr: 25304594​

Ølsemaglevej 24

4600 Køge​

Tlf.: 56 65 10 08

E-mail: ​knf@mail.dk

Åbningstider

  • Mandag: kl. 8.00-17.30
  • Tirsdag: kl. 8.00-17.30
  • Onsdag: kl. 8.00-17.30
  • Torsdag: kl. 8.00-17.30
  • Fredag: kl. 8.00-14.00

Vi er medlem af: