tlf-ikon  56 65 10 08​    mail-ikon  ​knf@mail.dk​​

Osteopati

Osteopati er en manuel behandlingsform, der tager udgangspunkt i kroppen som helhed og har til formål at

​normalisere kroppens funktion og bevægelser. Osteopati er baseret på viden omkring anatomi, biomekanik, fysiologi, neurologi, patologi (sygdomslære) og embryologi (fosterets udvikling).

Ved den osteopatiske undersøgelse lægges vægt på en grundig sygdoms- og skadeshistorie samt relevante undersøgelser af kroppens led, muskler, bindevæv, kredsløb, nervesystem, organer mm.

Herved dannes et indtryk af, hvilke strukturer og systemer der giver problemer., og det betyder, at det ikke altid er der hvor symptomerne kommer fra, som er selve årsagen til problemet. Det kan derfor forekomme, at behandlingen startes et andet sted end der, hvor generne opleves.

Med osteopati forsøger man at fjerne blokeringer, bevægeindskrænkninger samt andre uhensigtsmæssige funktionelle forandringer i kroppen. Man arbejder på at forbedre leddenes bevægeudslag og kroppens kredsløb på en funktionel måde, så funktion normaliseres mest muligt og derved give kroppen mulighed for selvheling.

Læs evt. mere på Danske Osteopaters hjemmeside. 

Der ydes ikke tilskud fra den offentlige sygesikring, men medlemmer af Sygeforsikringen "danmark" har mulighed for tilskud. Desuden dækker flere og flere forsikringer osteopatisk behandling.

Følg os på Facebook​!

​Køge Nord Fysioterapi

Har du brug for at kontakte os med henblik på en behandling, holdtræning eller noget helt andet? Så kan du skrive til os ved at benytte nedenstående kontaktformular.

​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinfo

Køge Nord Fysioterapi

CVR-nr: 25304594​

Ølsemaglevej 24

4600 Køge​

Tlf.: 56 65 10 08

E-mail: ​knf@mail.dk

Åbningstider

  • Mandag: kl. 8.00-17.30
  • Tirsdag: kl. 8.00-17.30
  • Onsdag: kl. 8.00-17.30
  • Torsdag: kl. 8.00-17.30
  • Fredag: kl. 8.00-14.00

Vi er medlem af: