tlf-ikon  56 65 10 08​    mail-ikon  ​knf@mail.dk​​

Osteopati

Osteopati er en manuel behandlingsform, der ser på kroppen som helhed og behandler årsagen til dine smerter. Det er en sikker og effektiv behandlingsform, der er baseret på anatomi, fysiologi, neurologi, biomekanik, embryologi (fosterets udvikling) og patologi (sygdomslære).

Mennesket, som en helhed, bliver vægtet højt og det anderkendes, at kroppen arbejder som en enhed og derfor bliver der lavet en undersøgelse og behandling af hele kroppen - ikke kun der, hvor du har dine gener. Kroppen er et sammenhængende organ, hvor alle kroppens dele (fx led, bindevæv, muskler, organer, nervevæv, blodkar) har indflydelse og betydning på bevægeligheden. Undersøgelse og behandling bygger på forskellige systemer; bevægeapparatet, organsystemet og det kraniosakrale system (systemet med kraniet og korsben) for at give kroppen bedre betingelser. Det er nemlig ikke unormalt at årsagen til ens problematikker, kan være fra et andet sted i kroppen.

En osteopat arbejder med hænderne og gennem manuelle teknikker behandles begrænsninger, hvor de findes. Det er en behandlingsform, der har fokus på om bevægeligheden i din krop er optimal. Vores kroppe er rigtig gode til at kompensere og smerter kan opstå, når kroppen ikke kan kompensere mere. Ved at arbejde med bevægeligheden de steder, den er begrænset, kan kroppen kompensere bedre og smerterne reduceres. Den filosofiske baggrund bag osteopatien er, at hvis kroppen bliver korrigeret mekanisk, vil kroppens egne selvhelingsmekanismer træde i kraft for at give kroppen balance.

Osteopati er en behandlingsform, der egner sig til alle, da behandlingen tilpasses den enkelte.


Læs evt. mere på Danske Osteopaters hjemmeside. 

Der ydes ikke tilskud fra den offentlige sygesikring, men medlemmer af Sygeforsikringen "danmark" har mulighed for tilskud. Desuden dækker flere og flere forsikringer osteopatisk behandling.

Følg os på Facebook​!

​Køge Nord Fysioterapi

Har du brug for at kontakte os med henblik på en behandling, holdtræning eller noget helt andet? Så kan du skrive til os ved at benytte nedenstående kontaktformular.

​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinfo

Køge Nord Fysioterapi

CVR-nr: 25304594​

Ølsemaglevej 24

4600 Køge​

Tlf.: 56 65 10 08

E-mail: ​knf@mail.dk

Åbningstider

  • Mandag: kl. 8.00-17.30
  • Tirsdag: kl. 8.00-17.30
  • Onsdag: kl. 8.00-17.30
  • Torsdag: kl. 8.00-17.30
  • Fredag: kl. 8.00-14.00

Vi er medlem af: