tlf-ikon  56 65 10 08​    mail-ikon  ​knf@mail.dk​​

Idrætsfysioterapi

Idrætsfysioterapi er en gren af fysioterapi hvor fysioterapeuter bliver uddannet i at udrede, behandle og genoptræne de skader og problematikker som opstår i idræts- og sportsverdenen.​

Idrætsfysioterapeuten har indsigt i de fysiske krav som er karakteristisk for den enkelte idrætsgren.

Behandlingen af en idrætsudøver, eller en person med idrætsrelaterede skader, vil først tage udgangspunkt i en grundig undersøgelse af skadens omfang.

Der vurderes ud fra skadens omfang hvilke hensyn der bør tages til både de udsatte men også vedligeholdende faktorer, og disse overvejelser inddrages i forebyggende og behandlingsrelateret fysioterapi.

Idrætsfysioterapeuten behandler ikke kun, men råder og vejleder også i de rette træningsmængder, både forebyggende træning og genoptræning, og er samtidig bevidst om de psykiske aspekter som kan gøre sig gældende for en skadet idrætsudøver.

Det er væsentligt og ofte nødvendigt med tæt kontakt mellem idrætsfysioterapeuten og træneren til den tilskadekommende, ligesom der også ofte er behov for kommunikation mellem andre samarbejdspartnere, som fx egen læge, hvis der er tale om yderligere udredning (røntgen, MR scanning mm. eller operation.

Følg os på Facebook​!

​Køge Nord Fysioterapi

Har du brug for at kontakte os med henblik på en behandling, holdtræning eller noget helt andet? Så kan du skrive til os ved at benytte nedenstående kontaktformular.

​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinfo

Køge Nord Fysioterapi

CVR-nr: 25304594​

Ølsemaglevej 24

4600 Køge​

Tlf.: 56 65 10 08

E-mail: ​knf@mail.dk

Åbningstider

  • Mandag: kl. 8.00-17.30
  • Tirsdag: kl. 8.00-17.30
  • Onsdag: kl. 8.00-17.30
  • Torsdag: kl. 8.00-17.30
  • Fredag: kl. 8.00-14.00

Vi er medlem af: