tlf-ikon  56 65 10 08​    mail-ikon  ​knf@mail.dk​​

SuperSole indlægssåler

Køge Nord Fysioterapi er blevet en del af netværket SuperSole, som har specialiseret sig i fremstilling af personlige indlægssåler. Det er derfor glædeligt, at vi igen kan tilbyde specialfremstillede indlægssåler.

SuperSole-konceptet findes på nuværende tidspunkt i Danmark, Tyskland, Spanien, Sverige samt Norge. Konceptet indebærer ordinering og udformning af specialfremstillede indlægssåler som supplement til almindelig fysioterapi i tilfælde, hvor en indlægssål kan medvirke til at afhjælpe eller forebygge fodrelaterede problemer, der manifesteres i kroppen. De vigtigste hensigter med SuperSole indlægssåler er korrektion og stødabsorbering.

Kort fortalt er SUPERSOLE føddernes svar på bøjlen til tænderne. Hvis du har skævheder i din krop, som skyldes en forkert fodstilling, kan de ofte rettes op med et SuperSole behandlingsforløb, der garanteret både koster mindre og virker hurtigere, end du havde forestillet dig. Konceptet arbejder med 5 basissåler, og hvis det efter en grundig undersøgelse viser sig, at indlægssåler kan medvirke til at afhjælpe patientens problem, fremstilles der et par individuelt udformede SuperSole indlægssåler. Sålen opvarmes og placeres på en såkaldt ”Molding stand”, hvorefter patienten træder op på sålen, og sålen formes. Indlægssålerne kan genopvarmes, hvilket giver os mulighed for at ændre dem løbende. f.eks. hvis patientens fodstilling ændres som følge af indlægssål eller anden fysioterapeutisk behandling.

Vi tilbyder en grundpakke til 1595 kr. som indeholder en grundig forundersøgelse, et par såler (SuperSole), støbning og tilpasning af såler, samt en opfølgning efter en lille måneds tid. Ved lægehenvisning ydes der tilskud fra ”danmark” og flere kommuner yder tilskud til selve sålen, hvis den betragtes som et hjælpemiddel. Yderligere info kan findes på www.supersole.dk.

Følg os på Facebook​!

​Køge Nord Fysioterapi

Har du brug for at kontakte os med henblik på en behandling, holdtræning eller noget helt andet? Så kan du skrive til os ved at benytte nedenstående kontaktformular.

​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinfo

Køge Nord Fysioterapi

CVR-nr: 25304594​

Ølsemaglevej 24

4600 Køge​

Tlf.: 56 65 10 08

E-mail: ​knf@mail.dk

Åbningstider

  • Mandag: kl. 8.00-17.30
  • Tirsdag: kl. 8.00-17.30
  • Onsdag: kl. 8.00-17.30
  • Torsdag: kl. 8.00-17.30
  • Fredag: kl. 8.00-14.00

Vi er medlem af: